Aktiviteter

tower-bPå Caribo är möjligheterna oändliga. vi kan sätta ihop en upplevelse helt efter era önskemål eller så kan ni välja något av våra färdiga paket. Här listar vi upp en del av vad vi kan erbjuda under er vistelse hos oss. Känner ni att något saknas ta kontakt med oss så gör vi vad vi kan för att lösa era önskemål.

Äventyrstornet
Här får den som vill, testa sina nerver, en bra bit ovanför marken! När du tar spiraltrappan längst upp i tornet, är du 19 m ovan marken. Här får du en fantastisk utsikt utöver naturen runt Caribo.
Klätterväggen är en kul utmaning. Den som klarar den ända längst upp har kommit 21 m över markytan. Hängbron är den andra tävlingsgrenen i tornet. Den ser riktigt lätt ut, men vi lovar att den för många blir en riktig prövning.

hastRidning
Vi har många fina ridvägar, genom härlig natur runt Caribo. Passar för både korta och längre ridturer.
Vi rider hela året om.

Häst & släde/vagn
Eller ta en tur med häst och släde när snön lagt sig och du är omgiven av facklor i vintermörkret. En härlig och rofylld tur, en riktigt genuin upplevelse.
Sommartid åker vi turer med häst och vagn.

Du kan läsa mer om våra hästar och vad vi kan erbjuda här »

Game o play
På ett lättsamt sätt delar vi in er i lag. Sen gäller det för lagen att samla poäng. Här ingår olika grenar, bl.a: Blåsrör, hästskokast, stort labyrintspel, bautakulan, pendeltennis m.fl.  Oftast ingår också äventyrstornet, där någon frivillig får ta sig an uppgifterna.

Övrigt
Kulturvandring med guide, Caribo är ett gammalt sameviste. Vi guidar och berättar om samernas renskötsel under historiens gång.
Skapa din egen kväll
Gör din egen tvål, Trädgårdskväll, Hälsokost, Julpyssel m.m. Kom med tankar och önskemål, vi hjälper till att ordna det bästa för er!